Uniek

Ben je benieuwd of kindercoaching geschikt is voor jouw vraag? Bel mij gewoon...

Unieke Boswandeling voor ouders

Unieke Boswandeling voor ouders

Gratis wandeling voor ouders die kennis willen maken met kindercoaching, eens op een andere manier naar opvoeding willen kijken en willen ervaren hoe het is om in de natuur te zijn met een pedagogisch natuurcoach.

  Praktijk Uniek Ede biedt kinderen en ouders/verzorgers coaching aan op een creatieve manier en in de natuur. Ga jij mee op pad? Laat je verrassen...
Als ouder wil je natuurlijk dat alles lekker loopt met jouw kind. Sociaal, emotioneel, op school etc. Maar soms zijn er periodes dat het even wat minder gaat. Regelmatig wordt de aandacht te veel gericht op het ´probleem´ waardoor er minder ruimte is voor de oplossing en de talenten/kwaliteiten van een kind.

Ik leer kinderen om vanuit zelfvertrouwen een eigen plek in te nemen en vanuit kwaliteiten te zoeken naar mogelijkheden. De natuur en het fototoestel nemen een belangrijke rol in tijdens de wandelingen.
Tijdens deze wandeling vertel ik meer over het belang van natuur, kwaliteiten, ontwikkeling en opvoeding in deze tijd.

Heb je zin om mee te wandelen en te ervaren? Meld je aan via het contactformulier op mijn site.


Wanneer?  Maandag 4 juli 2016   19.30-20.45
Waar?        Parkeerplaats de Drieberg (N224) Ede


Praktijk Uniek Ede

T. 06 - 25 14 52 40
E. info@praktijkuniekede.nl

Mijn praktijk
Delhorstpad 6
6703 BE Wageningen


UNIEK NIEUWS: tips over opvoeding, ouderschap, alledaagse ´strubbelingen´, boeken, natuurbelevingen, creativiteit, talenten etc? Schrijf je dan snel in voor de UNIEKE NIEUWTJES!


KvK: 61881694