Uniek

Ben je benieuwd of kindercoaching geschikt is voor jouw vraag? Bel mij gewoon...

De Sterrenreis

De Sterrenreis is een groepsreis voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar die graag willen ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en kunnen. De Sterrenreis begint op woensdag 20 september in Ede.

Unieke Fotografie,- en Struintocht

Vind jij het leuk om meer te leren over natuurfotografie? Lekker zelf aan de slag met een fototoestel en onderweg al struinend kijken wat we tegen komen in het bos/op de hei?

Unieke Boswandeling voor ouders

Gratis wandeling voor ouders die kennis willen maken met kindercoaching, eens op een andere manier naar opvoeding willen kijken en willen ervaren hoe het is om in de natuur te zijn met een pedagogisch natuurcoach.

Aanmelden gratis adviesgesprek van 30 minuten

Beste ouder, In de maand juni bied ik aan 3 ouders een gratis adviesgesprek aan. Loop jij als ouder(s) tegen bepaalde dingen aan in de opvoeding? Heb je vragen rondom bijvoorbeeld (hoog)sensitiviteit, of omgaan met een (lichte verstandelijke) beperking? Zie je dat je kind ergens mee worstelt? Neem dan via het contactformulier op mijn website contact op en mail mij jouw vraag/zorg. Wie weet bel ik jou en plannen we een afspraak. Unieke groet, Marieke

Blog Innerlijke Familie

Schildencoach van de Innerlijke Familie

Sjaak en de Wortelfabriek

De Wortelfabriek gaat over Aarden, Veiligheid en andere belangrijke eerste ontwikkelingen...

Opvoeding, chakra, hoogsensitief
Adiona

Ik ben aangesloten bij Beroepsorganisatie Adiona...

Hooggevoelige Sjaak en de chakra´s

Sjaak is een beetje anders dan de andere pauwenkinderen, hij is hooggevoelig. En wat zijn nu toch chakra´s?

Marieke van Essen
Sjaak, de Unieke Pauw

Samen met Sjaak wil ik aan mijn missie werken; meer bekendheid geven aan hoog gevoeligheid bij kinderen. Hoe kan ik als kindercoach deze kinderen ondersteunen, begeleiden en stimuleren?

Praktijk Uniek Ede

T. 06 - 25 14 52 40
E. info@praktijkuniekede.nl

Mijn praktijk
Delhorstpad 6
6703 BE Wageningen


UNIEK NIEUWS: tips over opvoeding, ouderschap, alledaagse ´strubbelingen´, boeken, natuurbelevingen, creativiteit, talenten etc? Schrijf je dan snel in voor de UNIEKE NIEUWTJES!


KvK: 61881694